Szőnyeg

A szőnyeg az egyik legdominánsabb elem a helyiségben, ezért színével, anyagával, mintázatával döntően befolyásolja a szoba hangulatát, stílusát. Kínálatunkban a legkülönlegesebb szőnyegek közül válogathat, lakása bármely helyiségéről is legyen szó, mi ugyanis magas minőségű termékek elkötelezett hívei vagyunk, modern és klasszikus irányt tekintve egyaránt! Az ARTIS -nál vásárolt darabokkal stílusosan öltöztetheti fel otthonát! Ezek a textilek sokfélék lehetnek: hosszú szálú, fekete,fehér, klasszikus stílusú, modern, mintás stb. Nem csoda, hogy a választási tanácsok jól jönnek a vásárlás előtt, ha egyedi megoldásokat, minőségi szőnyeget keres!

.................

 

Szőnyeg kínálatunkból

 

Szőnyegeink különböző szálsűrűségben, anyagösszetételben, kopásállóságban, valamint dizájnban és színben érhetőek el. Csak a képzelet szabhat határt. A kínálatban sokféle mintázatú gyerek szobai szőnyegek, klasszikus szőnyegek, modern szőnyegek, kézi készítésű szőnyegek is megtalálhatóak nagyon sokféle méretben!

Megnézem

Padlószőnyeg

Szőnyegeink különböző szálsűrűségben, anyagösszetételben, kopásállóságban, valamint dizájnban és színben érhetőek el. Csak a képzelet szabhat határt.

A darabszőnyegek / kész szőnyegek a gyártók szerinti méretben érhetőek el, a helyisége geyes funkciót emelhetjük ki vele.

Megnézem

Kész szőnyeg

A darabszőnyegek / kész szőnyegek a gyártók szerinti méretben érhetőek el, a helyisége geyes funkciót emelhetjük ki vele. A kínálatunkban sokféle
mintázatú gyerek szőnyegek klasszikus szőnyegek, modern szőnyegek, kézi és gépi készítésű szőnyegek is megtalálhatók sokféle méretben!

Lépcsők, feljárók, folyosók egyedi méretű és kialakítású szőnyegei, amelyek egyszerre funkcionálisak és szemet gyönyörködtetőek.

Megnézem

Egyedi igényű szőnyeg

Lépcsők, feljárók, folyosók egyedi méretű és kialakítású szőnyegei, amelyek egyszerre funkcionálisak és szemet gyönyörködtetőek.

Miroo egyedi formára vágott szőnyegei extravagánsak és formálják az enteriört.

Megnézem

Design formára vágott

Miroo egyedi formára vágott szőnyegei extravagánsak és formálják az enteriört. Amennyiben felvenné velünk a kapcsolatot tekintse meg oldalunkat, látogasson el hozzánk, iratkozzon fel hírlevelünkre!