Függönyök

Az otthon attól lesz igazán harmónikus, ha a lakástextil kiválasztására nagy hangsúlyt fektetünk.

Gyönyörű függönyökkel, sötétítőkkel díszített otthon mindenkinek mást és mást jelent. A szerepe is minden helyiségben különböző hangsúlyt is kap és funkciója is más. Ne féljünk használni a színeket, hiszen meleggé, barátságossá, varázsolja otthonunkat. Egy decor függöny alapvetően színes, mintás, struktúrált lehet, ezeknek a széles választékát (is) megtalálhatja az érdeklődő az ARTIS DESIGN - nál - ahogy fényáteresztő függöny (organza, jacqard, voile, természetes hatású, len, gyűrt, fémes) és még megannyi minőségi függöny is nagy szeretettel várja az eziránt érdeklődőket. (Az olcsó függöny, alacsony minőséggel nem az ARTIS - nál fog feltűnni mint szóba jöhető opció, mivel garanciát vállalunk az általunk forgalmazott termékek minőségéért!)

 

Lakástextil kínálatunkból

 

Alkalmazásával megfelelő takarást biztosíthatunk a kíváncsi szemek elől és a természetesen beszűrődő fényt is beengedjük otthonunkba.

Megnézem

Fényáteresztő függönyök

Az árnyékoláson túl a dekorációs szerepe is ugyanolyan fontos a sötétítő függönynél. Az enteriör hangulatához, színvilágához válasszunk!

Megnézem

Dekor függönyök

Teljes fényzárást érhetünk el az adott helyiségben, a speciális technológiának köszönhetően.

Megnézem

Fényzáró / Blackout függönyök

Legújabb különlegesség az aranyozott textil,amely 3d-s hatásával lenyűgöző lánytványt nyújt a fénytörésével.

Megnézem

Különleges, exkluzív anyagok

Nehéz az üzletben kiválasztani a megfelelő függönyanyagot?

Manapság hatalmas a függönykínálat, ám ebből a hatalmas választékból nehéz választani. Vannak olyan lakástextil anyagok, kárpitok, amelyek a boltban nagyon megtetszenek, de az otthonunkban már nem mutatnak ugyanúgy. Nagyon fontos, hogy a kiválasztott függöny színében, mintájában, stílusában és hangulatában is igazodjon a tervekhez vagy a meglévő berendezési tárgyainkhoz, bútorainkhoz.

Üzletünkben lehetősége van HELYSZÍNI FELMÉRÉST kérni,
valamint kollégáink segítenek a MEGFELELŐ FÜGGÖNY KIVÁLASZTÁSÁBAN is.

Szolgáltatásaink

 

Helyszini felmérés

 

Tanácsadás, igényfelmérés

 

Varrodai szolgáltatás

 

Szállítás és felszerelés