Belső árnyékolók

Függönyök helyett vagy akár azt kiegészítve hódítanak a belső árnyékolók.
Nemcsak szépek de praktikusak is egyben.

Az irodai elegancia, az otthon hangulata, a hálószoba meghittsége, egy beltér letisztultsága vagy éppen sokoldalú játékossága. Ezernyi színével és formájával teszi egyedivé az enteriört.


Belső árnyékolók kínálatunkból


Pliszé árnyékoló rendszerünk nyílászáróhoz történő rögzítése nem igényli a nyílászárók felületének megfúrását.

Pliszé és textilárnyékolók

A “Lapliss” fantázianevű, pliszé textil árnyékoló bármilyen típusú nyílászáró rendszerhez ajánlható, legyen az akár fix, nyíló/bukó ablak, tolóajtó, esetleg tetőtéri nyílászáró.

Különleges textileknek köszönhetően felöltözteti otthonát és véd a kíváncsi tekintetek ellen.

Roletta és sávroló

Különleges textileknek köszönhetően felöltözteti otthonát és véd a kíváncsi tekintetek ellen, megóvja berendezési tárgyait a káros UV sugaraktól. A sávroló textil felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egymás, szabályozva a fényt.

Az irodák és bankok egyik legideálisabb árnyékolója a szalagfüggöny.

Szalagfüggöny

Nagy üvegfelületű irodák és bankok egyik legideálisabb árnyékolója a szalagfüggöny, de akár otthonunkba is ideális választás lehet.

A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló fa és aluminium kivitelben.

Reluxa

A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon. Fa és aluminium kiviteleben található a piacon.


ÚJDONSÁG: Firenzei roló

Hullámlapocskák kötik át a textilt

Mediterrán hangulat, elegáns megjelenés otthonának

Új belső árnyékolónkat a festői toszkán vidék kultúrájában és természeti szépségében gazdag tájegysége ihlette. Eleganciája, szépsége stílust termet, életérzést sugall. A Firenzei rolót az egyedi megoldású, párhuzamosan futó, áttetsző anyag teszi különlegessé, melyet fényzáró textillapocskák kötnek össze. Az árnyékoló nyitott állapotban lágyan hullámzó, S- lamellás zsaluzia szerű megjelenést kölcsönöz. Textillapocskáival szabályozhatjuk a kellő fény beáramlását, zárt állapotban teljes fényzárást érhetünk el. A különleges textilek magas minősége és Itáliát megidéző színvilága (mint a meleg homok színek, szürke, bézs), harmóniát és stílust csempésznek otthonunkba.
Modern vagy klasszikus enteriőrbe egyaránt kitűnő választás.

Érdeklődjön üzletünkben, szakképzett kollégáink segítenek a kiválasztásban is!


Szolgáltatásaink

Helyszini felmérés

Tanácsadás, igényfelmérés

Varrodai szolgáltatás

Szállítás és felszerelés