Aktuális

Színtrend

Izgalmas és merész színkombinációk

A  színtrendek olyanok,mint egy jól megkomponált tavaszi koncert: üde és mégis hangsúlyos.

A halvány-pasztell

A pasztell színek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, olyannyira, hogy idén egy csupa pasztell színekből álló szoba is nagyon trendinek számít. És egyáltalán nem unalmas az összhatás, ha figyelünk a részletekre. A rózsaszín, sárga, zöld és szürke pasztell színeket nyugodtan kombinálhatóak egy helyiségben is.

Merész és erős harmónikus keveréke

Az idei év egyik szlogenje lehetne a “Minél merészebb, annál divatosabb” mondat is. Idén ugyanis bátran kombinálhatod a smaragd zöldet a bordóval; vagy a kéket a pirossal. Túl vadnak tűnik? Én inkább azt mondanám, hogy nagyon stílusos és kifejezetten jól illik a harsány és élettel teli személyiségek otthonába.

Klasszikus elegáns stílus, a luxus harmóniája

Idén a sötét árnyalatok is hódítanak – konkrétan a fekete. Amit nem csak színes elemekkel egészíthetsz ki, hanem természetes fa kiegészítőkkel vagy csillogó réz tárgyakkal, berakásokkal is. Persze ennél a színnél vigyázz: ha túlzásba viszed, képes nagyon összenyomni a helyiséget, amitől egy apró szóba még apróbbnak tűnhet. Egy-egy falon alkalmazva azonban klasszikus elegáns stílus!

Forrás: https://tippeknoknek.hu/szinkombinaciok-2017.html

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj eseményeinkről és újdonságainkról!

ArtisDesign lakberendezési üzlet

EXKLUZÍV BEMUTATÓTEREM A KÖRÚTON
1134. Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.
(XXXLutz-al szemben)

Tel:+36-1/406-1754
Tel:+36-30/691-2094
E-mail:

Üzenet