Tapéták

Újra reneszánszukat élik a dekor tapéták, ámde modern kivitelben.

Falaink díszítésére manapság ismét divat a dekor tapéta, amely modern vagy éppen romantikus hangulatával a luxus harmóniáját hozza el otthonába.

 

Tapéta kínálatunkból

 

Az egyszerű formavilágú enteriőrökben a tapéta egyedüli díszítő elemként szerepelhet. Divatos manapság a betonutánzatú, bőrhatású, fémes csillogású és a nagy minták is.

Megnézem

Modern design tapéták

A klasszikus mintás tapéták sosem mennek ki a divatból. Mintái között találhatóak a liliomok, vagy a virágos indák, amelyek több száz év alatt sem veszítettek népszerűségükből.

Megnézem

Klasszikus tapéták

A gyerektapéta mintái és színei mesés élményt nyújtanak és hozzájárulnak gyermekünk egészséges érzelmi fejlődéséhez.

Megnézem

Gyerek és ifjúsági tapéták

Egyedi hangulatokat, érzéseket és élményeket van lehetőségünk megjeleníteni hatalmas képként a falon. Akkor miért ne tennénk? Divat a tégla, beton, fa és fémhatású anyagok megidézése is.

Megnézem

Fix méretű poszterek / panelek

Tapéta típusok

Papír alapú tapéta

Manapság is ugyanolyan népszerű a papír alapú tapéta. Vannak olyan felületek, anyagok, amelyekre a papír alapú jobb megoládás lehet. A gyerektapéták általánosságban is papírból készülnek mert környezetbarát, nincs egészségkárosító hatása.

Vinyl tapéta

Ez a tapéta felületére utal , amely kerülhet papír vagy vlies hordozóra. Népszerűsége érthető, hiszen könnyen kezelhető típusról van szó. Egy nagyon strapabíró felület és tisztántarthatósága miatt közkedvelt.

Vlies tapéta

A mai trend leggyakrabban előforduló tapéta típusa. Nem csak azért, mert könnyen alkalmazható egy festett falfelületre és látványos felületek kerülhetnek rá.

Extra felületű tapéta

Textil, flokkolt, gyöngyös, csillámos, parafa, valamint a természetes szálakból készült bambusz, szizál és juta alapanyagúak sorolhatóak ide. A modern enteriőrök különleges kiegészítői. 

Nehéz az üzletben kiválasztani a megfelelő tapéta mintát és színt?

Üzletünkben számos tapéta márka és megannyi katalógus sorakozik, amelyből mehéz kiválasztani az enteriőrünkbe valót. Ugyanakkor sokszor fejtörést okoz az is, milyen típusú tapétát válasszunk. Nagyon fontos, hogy a kiválasztott tapéta színében, mintájában, stílusában és hanguatában is igazodjon a tervekhez vagy a meglévő berendezési tárgyainkhoz, bútorainkhoz.